PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

Τι είναι το profit clicking


Λίγα λόγια για την ιστορία του

PictureΤο profit clicking είναι η νέα ονομασία του προγράμματος just been paid. Βρίσκεται στην τρίτη του χρονιά Online και πληρώνει τους χρήστες του. Τον Αύγουστο του 2012 άλλαξε χέρια και ονομασία. Όπως ανέφερα από just been paid έγινε profit clicking. Από τότε που άλλαξε ονομασία σταμάτησα για λίγο να το προωθώ γιατί ήθελα να σιγουρευτώ να τσεκάρω τη νέα σελίδα. Αρχή μου είναι να προωθώ πράγματα που είναι τσεκαρισμένα από μένα πρώτα. Δεν υπάρχει λόγος να προωθείς κάτι που δεν δουλεύει. Ύστερα δικής μου αναμονής 3 μηνών περίπου έμεινα στο αρχικό μου συμπέρασμα. Ότι η νέα σελίδα σαν profit clicking πλέον είναι ακόμα καλύτερη και συνεχίζω να το προωθώ. Είναι εδώ και θα μείνει για πολύ καιρό ακόμα για να μας αλλάξει τις ζωές. Θα δείτε παρακάτω γιατί και πως αλλάζει τη δική μου. Κάντε μια ανάγνωση παρακάτω και δείτε και τα σχετικά βίντεο που είναι πιο αναλυτικά. Τη δική μου την ζωή έχει αρχίζει και την αλλάζει εδώ κι ένα χρόνο περίπου που είμαι μέλος. 

Τι είναι το profit clicking

Το profit clicking είναι ένα πρόγραμμα  διαφημιστικό ανταλλαγής κυκλοφορίας με το οποίο κερδίζετε 2% τις καθημερινές και 1% τα σαββατοκύριακα. Οι μέρες που σας δίνει κέρδος είναι περίπου 81. Σύνολο κερδών για κάθε 1 πακέτο των $10 είναι 150%.  Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε συστάσεις. Χρησιμοποιείστε τον καθημερινό εντοκισμό για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Μπορείτε να κάνετε καθημερινά αναλήψεις για να πάρετε τα χρήματα σας. Αυτός μπορεί να είναι ένας από τους ευκολότερους και καλύτερους τρόπους να κερδίσετε χρήματα που δεν έχετε δει ποτέ. Αν ακολουθήσετε το σύστημα και τις οδηγίες θα το πετύχετε.

Πως δουλεύει

Μπαίνοντας στο profit clicking  στην ουσία αγοράζουμε κάποιο διαφημιστικό πακέτο. Θα μου πείτε δεν έχω κάτι να διαφημίσω γιατί να μπω στο πρόγραμμα; Δεν είναι απαραίτητο να έχετε κάτι να διαφημίσετε για να μπείτε. Εμείς μπαίνουμε γιατί θέλουμε να έχουμε τα καθημερινά κέρδη που μας δίνει. Αν έχουμε και κάτι να διαφημίσουμε ακόμα καλύτερα. Θα παίρνουμε τα κέρδη και θα προωθούμε κι άλλη δουλειά μας.

Μπαίνοντας λοιπόν μπορούμε να αγοράσουμε πακέτα των $10. Ανά $10 αγοράζουμε κι ένα πακέτο. Το κάθε πακέτο μας δίνει 2% καθημερινές και 1% τα σαββατοκύριακα.
Η διάρκεια ζωής του κάθε πακέτου δεν είναι συγκεκριμένη. Είναι μεταξύ 80-88 ημέρες περίπου. Μετά από αυτές τις μέρες παύει να μας δίνει κέρδος.
Το κάθε πακέτο που το αγοράσαμε $10 μας δίνει κέρδος $5 όταν λήξουν οι μέρες του.


Το σημαντικό εδώ είναι η ΕΠΑΝΑΓΟΡΑ. Τι σημαίνει αυτό; Κάθε μέρα που μπαίνουν τα κέρδη προστίθονται στην προηγούμενη. Έτσι για παράδειγμα αν βάλετε $100 ξεκινάτε με 10 πακέτα. Αυτά τα 10 πακέτα θα σας δίνουν $2 κάθε μέρα τις καθημερινές και $1 τα σαββατοκύριακα. Όταν αυτό το ποσό των κερδών φτάσει στα $10 πηγαίνετε κι αγοράζετε κι άλλο πακέτο από τα κέρδη. με τον τρόπο αυτό αυξάνετε τα πακέτα που έχετε με συνέπεια να αυξάνονται και τα καθημερινά κέρδη. Για όλα αυτά υπάρχουν βίντεο να τα δείτε και ζωντανά για να καταλάβετε. Είναι πολύ απλά.



Pc panel

Picture
Όπως είπαμε τα πακέτα που αγοράζουμε έχουν διάρκεια ζωής. Αυτή δεν είναι συγκεκριμένη. Είναι μέχρι να μας δώσει το κάθε πακέτο κέρδος 150%. Περίπου 80-88 ημέρες. Τα περισσότερα προγράμματα σταματούν εδώ. Τι γίνεται λοιπόν μετά;
Όταν λοιπόν τα πακέτα μας έχουν δώσει κέρδος 150% έχει τελειώσει η δουλειά τους στη μία μεριά και πάνε στην άλλη που είναι τα pc panel. Κάθε 4 πακέτα που έχουν περάσει οι μέρες τους δημιουργούν κι ένα pc panel. Είναι το λεγόμενο μάτριξ.
Αυτό το μάτριξ λοιπόν εκτός από μας έχει άλλες 6 θέσεις. Όταν γεμίσουν αυτές οι 6 θέσεις θα μας δώσει $60. Τα οποία είτε τα αποσύρουμε, είτε τα αγοράζουμε νέα πακέτα για να συνεχίσουμε τα κέρδη μας. Στην αρχή οι αναλήψεις σας θα είναι από το πρώτο μέρος. Κάποια στιγμή θα φτάσετε σ ένα σημείο και θα ζείτε μόνο τα pc panels. 



Τι κερδίζετε ΑΝ θέλετε να κάνετε συστάσεις

Picture
Αν θέλετε να είστε χορηγός κερδίζετε 10% προμήθεια από αυτούς που συστήσατε προσωπικά 1ο επίπεδο και 5% από 2ο επίπεδο.

1ο επίπεδο κερδίζετε 10% για κάθε πακέτο που αγοράζει κάποιος από κάτω σας δηλαδή $1 το πακέτο. Για κάθε δικό του μάτριξ που γεμίζει $5.

2ο επίπεδο  κερδίζετε 5% για κάθε πακέτο  που αγοράζει δηλαδή $0,5 το ένα. Για κάθε δικό του μάτριξ που γεμίζει κερδίζετε $2,5.


Παράδειγμα
1ο επίπεδο. Εγώ έχω συστήσει τον Γιάννη.
Ο Γιάννης αγοράζει 16 πακέτα. 16 θέσεις Χ $10 η μία = $160
Τι κερδίζει ο Γιάννης
16 Χ 150% = $240

Η δικιά μου προμήθεια 10% = $24
Τα κέρδη βεβαίως είναι παραπάνω γιατί εδώ δεν έχει υπολογιστεί η επαναγορά που είναι σημαντικό να κάνετε.
Για το μάτριξ
Ο Γιάννης έχει 16 πακέτα. Είπαμε κάθε 4 πακέτα που λήγουν παίρνουμε  1 θέση για το μάτριξ. Οπότε 16/4=4 θέσεις. Οπότε δημιουργούνται 4 διαφορετικά μάτριξ που όταν γεμίσουν θα δώσουν $60 το κάθε ένα.
οπότε
4 θέσεις Χ $60 η μία = $240
Η προμήθεια μου 4 Χ 5 = $20
Για το 2ο επίπεδο η προμήθεια θα είναι η μισή.



Profit Shift

Picture
Το Profit Shift είναι αυτό που κάνει το πρόγραμμα διαφορετικό κι αντέχει για τόσο καιρό. Είναι η λεγόμενη επανεκκίνηση.
Τι είναι η επανεκκίνηση; Μέχρι τώρα ξέρουμε ότι τα πακέτα μας δίνουν 150% για 88 ημέρες περίπου κι όταν λήξουν αυτές οι ημέρες παύουν να μας δίνουν αυτό το κέρδος και ανά 4 περνάνε στο μάτριξ όπου θα πάρουμε τα $60. Με την επανεκκίνση κάποια πακέτα περνάνε στο μάτριξ πριν λήξουν. Δηλαδή δεν θα μας δώσουν σύνολο 150%. Παίρνουμε όμως περισσότερες θέσεις μάτριξ με αποτέλεσμα όταν αυτά γεμίσουν θα πάρουμε περισσότερα χρήματα από ότι αν έληγαν κανονικά τα πακέτα .
Για κάθε πακέτο  που αγοράζουμε το πρόγραμμα μπορεί να πληρώσει  40  πακέτα που υπάρχουν ήδη. Μπορεί να έρθει κάποια στιγμή που να μην μπορεί να πληρώσει το κέρδος. Για αυτό το λόγο κλείνουν τα περισσότερα προγράμματα. Σε αυτό το σημείο έρχεται  η επανεκκίνηση. Δεν είναι ένα φαινόμενο που γίνεται συχνά κι όχι στα νέα μέλη. Περισσότερα θα καταλάβετε αν διαβάσετε τις ερωτήσεις μέσα από την επίσημη σελίδα και φυσικά μαζί μου αν συνεργαστούμε. 



Δείτε τα βίντεο για αναλυτικές πληροφορίες 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου